Nordic Rituals range

Sauna Relax Shower & Bath Gel

 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_body_oil_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_sauna_relax_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_glacier_breeze_shower_and_bath_gel_970x1400
 • Bucură-te de ritualul specific solstițiului nordic de vara (Midsommar) utilizând gelul de duş Midsommar Glow. Acesta curăţă cu delicateţe pielea lăsând un strat protector. Pielea capătă astfel un aspect mătăsos şi moale. Gelul de duş Midsommar Glow este alcătuit din amestecul de uleiuri florale şi Serum Hidratant.

   

  Ce este Midsommar?

  Midsommar este ziua în care “soarele stă drept”, cea mai îndrăgită tradiţie printre suedezi deoarece în această zi se sărbătoreşte venirea verii.

   

  Uleiuri florale >

 • Răsfață-te, ori de câte ori simți nevoia, cu uleiul de corp Midsommar Glow și experimentează o hrănire intensă și de lungă durată. Acesta protejează umiditatea pielii, pătrunzând instant în piele și lăsând-o catifelată pentru întreaga zi. Pentru un look mătăsos și o senzație de vară, ori de câte ori simți nevoia. Uleiul de corp Midsommar Glow este creat prin îmbinarea uleiurilor florale cu serumul pe baza de ulei.

   

  Ce e Midsommar?

  Midsommar este ziua în care “soarele stă drept”, totodata cea mai îndrăgită tradiție printre suedezi deoarece în această zi se sărbătorește venirea veriir.

   

  Citeste mai mult >

 • Evadează din cotidian cu gelul de duş Sauna Relax. Inspirat din ritualul de înfrumuseţare scandinav, sauna, acesta purifică şi catifelează pielea. Datorită formulei cu uleiuri, gelul de duş oferă momente de relaxare şi destindere, iar pielea este împrospătată şi protejată. Gelul de duş Sauna Relax este creat prin îmbinarea extractului de mesteacăn cu Serumul hidratant.

   

  De ce iubesc suedezii sauna?

  Relaxarea la o temperatură de până la 90°C reprezintă un moment de pură detoxifiere şi totodată îndepărtează stresul şi oboseala. 

   

  Citeşte mai mult >

 • Pătrunde în ritualul nordic “Bada Isvak” cu revitalizantul gel de duş Glacier Breeze. Acesta revigorează şi curăţă imediat pielea, oferind relaxare şi revitalizare într-o măsură potrivită. După duş, îţi vei simţi pielea perfect tonifiată. Gelul nostru de duș Glacier Breeze este un amestec de sare de mare naturală şi Serum hidratant.

   

  Ce este Bada Isvak?

  O baie revigorantă în apă inghețată, o tradiţie pentru mulţi suedezi curajosi.

   

  Citeşte mai mult >