Ingrediente

Tehnologie brevetată

Produsele Barnängen definesc combinația potrivită între natură și știință. Formulele noastre, cercetate științific, pentru îngrijirea pielii asigură o protecție pe termen lung și sunt completarea perfectă pentru ingredientele de inspirație nordică.

Cold Cream

Cold Cream este o rețetă de frumusețe străveche. Secretul constă în compoziția ei specială: o emulsie hidratantă combinată cu apă de trandafir, ceară de albine și lipide. Cold Cream a fost considerată prima emulsie cosmetică, cunscută de mii de ani pentru proprietățile sale de îngrijire și protecție a peilii și care lasă pielea mai fină la atingere fată de uleiurile pure.

Formula originală pentru săpunul Barnängen conținea componente similare, de aceea ne-am dorit să o îmbunătățim și să îi adăugăm ingredientul Cold Cream. În mare măsură alcătuit din ceară de albine și glycerol pentru hidratare, ulei de floarea soarelui, alantoină și mușețel pentru netezimea pielii, Cold Cream este un ingredient creat pentru a proteja și îngriji pielea. Brevetat și extrem de eficient, ingredientul Cold Cream este prezent în produsele noastre pentru a oferi cea mai bună protecție pentru o piele frumoasă și echilibrată.

Știai de unde vine numele de Cold Cream? Este legat de cuvântul cool (răcoros) referindu-se la efectul său răcoros, revigorant și fin la atingere după ce acesta a fost aplicat.

Serum hidratant

Serumul hidratant are o formulă la fel de bine apreciată precum ingredientul Cold Cream.

 

Acest serum conține o infuzie de uleiuri de floarea soarelui și merișoare, totodată el conține și alantoină, pentru a asigura un grad de protecție mai ridicat și o piele delicată și mătăsoasă la atingere. Serumul hidratant are o formulă foarte concentrată pentru a asigura o protecție intensivă a pielii.