Nordic Rituals range

Gel de duș și baie Berry Boost

 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_body_oil_970x1400
 • barnangen_com_berry_boost_shower_and_bath_gel__970x1400
 • Bucură-te de ritualul nordic Midsommar (solstițiul nordic de vară) cu gelul de duş Midsommar Glow. Acesta îți curăţă delicat pielea, învăluind-o într-un strat protector, și îi oferă catifelare de lungă durată. Gelul nostru de duş Midsommar Glow conține un amestec de uleiuri florale şi Serum Hidratant protector.

   

  Gelul de duș și baie Midsommar Glow oferă pielii tale îngrijire de înaltă performanță datorită formulei vegane cu până la 90% ingrediente de origine naturală.

   

  Ce este Midsommar?

  Midsommar este ziua în care soarele nu apune niciodată și una dintre cele mai îndrăgite tradiţii printre suedezi, ce sărbătoreşte sosirea verii.

   

  Citește mai mult >

 • Răsfață-te, ori de câte ori simți nevoia, cu uleiul de corp Midsommar Glow și experimentează o hrănire intensă și de lungă durată. Acesta protejează umiditatea pielii, pătrunzând instant în piele și lăsând-o catifelată pentru întreaga zi. Pentru un look mătăsos și o senzație de vară, ori de câte ori simți nevoia. Uleiul de corp Midsommar Glow este creat prin îmbinarea uleiurilor florale cu serumul pe baza de ulei.

   

  Ce e Midsommar?

  Midsommar este ziua în care “soarele stă drept”, totodata cea mai îndrăgită tradiție printre suedezi deoarece în această zi se sărbătorește venirea veriir.

   

  Citeste mai mult >

 • Trăiește senzația energizantă oferită de gelul de duș și baie Barnängen Berry Boost. Oferă pielii tale un impuls energetic, oferind în același timp o experiență de curățare senzorială. Gelul nostru de duș și baie Berry Boost conține extract de afine și serul protector Moisture Serum. Nu conține parabeni.

   

  Gelul de duș și baie Berry Boost oferă îngrijire performantă pielii tale cu formula sa vegană și cu până la 90% ingrediente de origine naturală.

   

  Știai că în Suedia există un ritual pentru culesul boabelor de afine - "Självplocking"?

  Este o tradiție anuală pentru suedezi să facă plimbări lungi în pădure, înconjurați de frumusețile naturii și să culeagă fructe de pădure pentru sucuri, gemuri și diferite feluri de mâncare, cum ar fi plăcinta de afine suedeză, Blåbärspaj.